Pages

November 4, 2009

jom ushar 12 kereta yg TERmahal dan TERmewah

Sebelum tu ak nk kasitau yg analisis ni ak buat berdasarkan harga pasaran kt UK!!!
so nampk jer lh murah...tp kalau dh sampai kt Malaysia...agak2 nya 2-3 kali ganda igklh mlmbung..

so...korng kena ingt yg 12 kereta kt bwh ni ak yg punya...
ak just nk share ak nya koleksi ajer lah....hahaha....

lagi satu...analisis ni berdsrkn kereta yg plng mewah dan yg plng mahal..
so...2 in 1 package...
bukan paling mewah saja atau plng mhl saja wokeyh...

so..........meh kita layannnnnnnnnnnnnnnnnnnZ

1. Mercedes-Benz SL-Class
RM 334,2O2.34 - RM 1,403,989.11


2. Ferrari F430 Convertible
RM 831,955.70 - RM 860,181.89



3. Lamborghini Gallardo
RM 661,478.23 - RM 849,216.41


4. Mercedes-Benz S-Class
RM 304,862.49 - RM 843,732.58


5. Bentley Continental
RM 661,317.84 - RM 825,408.46



6. Ferrari F430
RM 780,824.89 - RM 808,804.08




7. Aston Martin Vantage
RM 468,917.88 - RM 762,735.76



8. Bentley Continental GTC
RM 738,448.37 - RM 747,785.08


9. Porsche 911 GT2
RM 741,064.64


10. Aston Martin DB9
RM 643,675.04 - RM 726,728.60



11. Audi R8
RM 445,591.30 - RM 642,668.56


12. Porsche 911 Turbo
RM 553,921.15 - RM 612,240.26


yikess.....dh puas memilih,
ha...yg kt bwh ni plk

kereta yg menjadi pujaan hati sanubariku....
hanyalah untukmu....

oh....bila lah agaknya nk parkir satu kt depn rumah ni...

mak! ayah! tolong...sy mau EVO


7 comments:

خير الأنوار a.k.a kayrolldin said...

gila! meleleh aku tengok!

Armin said...

hey din...mungkin ko tgk prempuan tu kot..hahaah

zaputra said...

Salam Bro,
wooww!! evo 10.. my favor tu...
(my dream car), brpa gaknye price tu eeaa? kalo pakage tu included skali ngan ehem2 tu, bole le jugak.. hee..3!

Armin said...

yer...same2 lah kita....
our favourit-to

hahah...boleh2..tuh termasuk dlm package skali tuh...uhu..tp smntara stock masih ada lah...

Shari said...

fuh...,bila la nk dpt slh satu kete di atas ni.

Cik Akma said...

omaigoddd, ferrari F430 convertible!! menangiss laaa tgk haha

Armin said...

alamak...cmna ni...
ak dh buat orng terharu dah plk..haha...

keta idaman eh cik akma...

ooiii shari,,,berdoa dn berhrp lah...

fuh...tp kalau ada kemahuan go pursue for it k..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails