Pages

May 7, 2009

Apa yang penting???

wonderpets..wonderpets......kami dtng.......'APA YANG PENTING..kerjasama'.....*ha..ulang2..*

Nghahaha.......apa lah ak nih.....tiba2 wonderpet plak..

oke, ceni..sebenrnya ak nk story kesah mlm smlm....kitorng ader lh buat BBQ bg menghabiskan malm2 terakhir bersama ngn member2 yg 4 thn seangkatan dok belajar sama2 satu course kt U ni...

uhukks..lepas ni dh nk bawa haluan masing2 dah.....wah sedeyh nya.....hehe.....tapi xper...hidup mesti diteruskan!...betul x...masih jauh lagi perjalann menuju ke masa hadapn yg blm tentu lg kan.....toksah terlmpau dikenng kan sgt perkara masa silam kn ..kan........

adehh...jauh lg perjalann hidup ak ngupanya....
wakaka..

k la utk tidak bercerita lg...ha...kt bwh ni adalh ak selitkn gmbr2 sebahagian drpd event tersebut...sori lorr..gmbar x jelas....cuma guna handset jer...x mmpu nk beli kamera yg mhl2..:)

hohh!...apa kaitan nya plkn ngn wonderpet ni....fikir2 kn lah yer.......xper2, jgn mengusutkn ubun kepala anda ..nnti kt bwh ak kasi tau lah..wokeyh.... my friend.....cayok lah...

posing sakn lah wehh.....bukan senng nk interprem dlm blog ak nih..huhu..

wah....inilah jejaka terkacak...emmm...kwnku yg hampeh!!

dah..apa lagi...1..2..3...jom mulakan bakar membakar...jgn sampai diri sendiri yg terbakar sudah...


wah..bukan main lagi jejaka 2 orng kt atas n bwh ni khusyuk memanggang ayam tuh...patut lohh..semcm rasa jer ayam mlm tuh...ngopanya diorng yg dok kerjakan....
xder sebnrnya diorng nk bg contoh tauladan kat gadis2 kt luar sana tuh....yg bhw sesungguhnya lelaki pon blh harap apa dlm tang2 cm gini...ha..bagus2...
eh lps nih..blh contact ak lah sesaper yg nk berkenalan ngn mamat 2 orng nih...
ngahahaha..


>>> ha..selesai sudah majlis perpisahan xrasmi kitorng....

>>> o....sblm terlupa..kt bwh ni plk barulah acara rasmi kitorng....ha....mesti ada punyer lah....siap ada catwalk atas carpet merah lagi tuh.......wakaka...

cuba tgk ada persamaan tak gmbr2 ini dgn yg kt atas skali tuh...hah..cuba padankan...
haaa.....x der kerjanya....dah2....x yah dok layan..

wah..gaya cm budak sekolah jer yg berdiri blh kanan tuh...kih..kih..kih...

wah..siap ada belon lagi tuh...ingtkn budak2 jer yg suka belon nih....hwa..hwa..hwa...inilah dia kluarga wonderpet.....memang meriah.....


berakhir lah sudah apa yg ak nk story kan....
jawapn utk soklan cepumas kt atas tuh ada lah.....

APA YANG PENTING...semngt kerjasama kitorng lah dlm dok mengipas-ngipas bara api tuh..kasi ayam itu hangus...hahaha....

oh...sebenarnya ak bukanlah sebahagian dlm warganegara yg terlibat dlm memberi kerjasama tersebut.....ahh...mls aku nok mengipas n memanggang ayam2 tersebut......sebabnya...sebabnya....adalahhh.....ak bukannya sebahagian drpd ahli anggota kluarga wonderpets tersebut (alah..yg 3 ekor tuh)...*ngherr..ngherr..ngherrrr..*

xder lah..cori..just joking lorr....yg sebenrnya..APA YANG PENTING.. adalh ' aku kenyang'.....hah..btl kan:)...

ada lagi sebenrnya...bercakap psl APA YANG PENTING nih...
last but not least...APA YANG PENTING....ak hepi..ak gembira......wah apa taknya..berakhir sudah perjalann 4 thn aku di alm universiti nih dgn jayanya....wah...kredit utk ak sendiri....uhu......

kt bwh ni plk..gmbr ak yg nak buat gaya ala2 hepi.....budget nk senyum lah

deleted pic

hampehh...x menjadi......mana taknya...sblm nih asyik dok serius-ses jerk..
haha...ak memmng kedekut dlm bab2 senyuman nih...
bukan aper...ak takut nnti ramai plk yg kt luar sana tuh terpikat nanti....
kah..kah..kah....


yerp..sblm ak mengakhiri post yg bergmbr nih... nah ak belanja korng semua minum di atas kejayaan aku ini...wahh....hepi nya aku...yippiiiii.....

wehh...jgn meng-salah-anggapkan air minuman dlm gelas tersebut dowh..air tuh bersih....jgn fikir yg bukan2....

sekian utk kali nih.....

8 comments:

Nazra~ said...

wah BBQ. sedapnya..

aqinara said...

wah!
apa yg penting..
kerjasama!
gela nyampah ngan wonderpets.
haha..

hepi2 je sume eh.
jemput minum bnyk gitu je?
haha

kuIna LadyInRed said...

tea o ais sama gak colour cuma tak berbuih aja....

wonderpet, wonderpet.. epy holiday.

Armin said...

yup....mmng sedap lah..

alah...nyampah2...tgk jgk kan aqinara ...hahaha...

a'ah..tul tu...tul tuh..

irbika said...

apa yang penting, jangan luper kengkawan lama!

apa yang penting, kuatkan semangat mengharungi dunia sebenar pas ni!

apa yang penting, bila nak wat nasi minyak, jangan lupa hantar kad!

p/s: gambar akhir tu: pengumpul botol air mineral ker???

_naJw@_~. said...

da abes study da?wahhh best2!!jelez ni!!!huhu

kirana said...

Wahhhh....BBQ laa... Nape tak ajak Kirana? Sampai ati korang... Anyway, enjoyyyy...

zaidi ali said...

Shabazz inspector sahab!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails