Pages

June 1, 2009

Lepak di hari minggu

SABTU yg lepas..tgh kebosanan kt bilik...apa lagi kluar jln2 lah...
pusing 1 KL ngn motor...w/pon tempat yg sama ...
xper lah ...jnji xterkurung kt bilik....bosan dowh...
uhuuuu.....destinasi pertama kitorng mestilah..
jeng..jeng...jeng....kt IMAX, times square....tgk wayang lah..apa lagi...
....Terminator Salvation...
pergh...mantap seyh...cita nii..dgn audio nyer+ graphics nya...
pergh..hebat2...
tp ending nya lah yg ak xbeberapa suka.....
hampeh.....byk lagi jaringn skynet ngupanya..
ingkt kn satu tu jer....
bukan men lagi susah pyh nak musnhkn yg 1 tuh ...
ada lagi yg serupa...ishk..ishk...ishk....


-sprt biasa lah..gmbr ak di-cut cm slalu..hehehe...


Then slps kitorng kekenyangn ....
kwn ak ni dia nk g beli pc kt low yat..
bajet bkn main lagi...3000..pergh...
tanya seller tu cm bersungguh-sungguh jer nk beli..
nk processor core 2 quad lah, fsb speed xpuas hati rendah sangat...
catch memory pon nk besar dr 4 MB..tp ada ker mslhnya....
sata connector lah..firewire nyer lubang lah...hbs gi tanya nyer..
TAPIIII.........HAMPEH...HARAM,....X BELI PON....
hahaha...mmng sajer nk kenakan seller tuh...
kih..kih....kih....mmng mangkuk lah kwn ak nih....huhu....





Then last skali pegilah cuci mata kt klcc...
w/pon ntah berapa kali pegi ntah...
sajer jer..lagipon nk bw kwn ak nyer kwn bersiar-siar..
ye lah..mamat nih baru balik dr US kan...
tu lah dia teringin nk knl KL....
satu hari lah kt KL ni...balik2 bilik dh mlm dah...
penat dowh...
xper lah fun...
ye lah..nnti sibuk balik...dh xder masa dah...
....
..........

ADA lagi nk story nih....psl moto member ak yg sorng ni.....
dia xikut kitorng g jln2..maklum lah penat sgt ngn kerjayanya...
logik tak benda alh kt bwh ni tersusuk kt tyr motor dia...
dkt 3 1/2 inch plk benda tuh...
mmng lah besar.....
ishk..ishk..ishk....adooi......mmng klakar siot...
huhu...kecian kt dia kan..haha...

k ah semua.....
ada masa ak cerita lg.....

3 comments:

byabya said...

alahai.
sian je kwn you tu.
eheh.
:)

Nazra~ said...

yes terminator mmg best ^_^

Armin said...

yer bya..memng kecian lah kt dia..

o..nazra..best kan terminator..tp ending jer lah..xbeberapa suka..hampeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails