Pages

June 16, 2009

kali ke-2 bakal berulang


PERISTIWA kt ats nih berlaku stlh ak tamat bljr form 5 pada dahulu kala...
very long...long......long.............time ago.....

tapi.. ak bkl mengulanginya buat kali yg ke-2 ...
hehe...x lama jer lagi...
August ni lah InsyaALLAH...
Haa...x sbr rasanya nk naik ke stage terima scroll.....
bergmbr ngn kekwn..kluarga...huhuu...
mesti syok kan....
kalau selama ni asyik tgk budak senior jer..
skang bkl tiba giliran ak plk....

hehe...kekwn apa lgi..
jgn la plk nti lupa nk htr bunga ek...:)

11 comments:

Paan Lee said...

salam armin,

korang kat mrsm ade la bende2 graduation ni, haha, kiteorg sekolah biase mane ade.. grad time tadika dulu ade la.. long..long..long time ago! huhu congrats by the way, so keje or study lagi pasni? :)

byabya said...

wahh.
nk grad dh dia.
congratulations.
:)

Armin said...

haha..tadika pon ada gak kan...plan nk keja dulu la,then nnti dah ada mood utk bljr..then baru smbung master lak..

tenkiu2 ...bya

zaidi ali said...

Alhamdulillah.
Lahirlah seorang lagi anak bangsa yang berilmu. Tahniah!

Paan Lee said...

keje dulu mesti best! :)

kuIna LadyInRed said...

akak nk hntar munga melalui tenet nie aja.. meh kasi alamat .. EMAIL...

btw.. TAHNIAH..

episod seterusnya episod cari keja lah yer!

kirana said...

Tahniah la.... Kirana dah merasa dah keseronokan dan kesedihan masa naik stage utk terima scroll tuh! Thats the best moment in my life.

are-bue said...

taniaah akan graduate nanti

Cik Peanut said...

wah...bestnye..dah nak grad dah..kite ade lebih dari dua tahun lagi nak grad...wua..lambatnya

irbika said...

Tahniah!!!!

qishie said...

tahniah!
btw armin dip ke degree eh?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails