Pages

August 31, 2010

Berita baik utk kaki-kaki anime!!

huh!
dah lama da jiwa ak terseksa nih
dek kerana penutupan portal manga tersohor utk kaki-kaki anime
hoii..ni bukan portal cerita psl buah mangga yg kuning masam2 manis tuh weh
apa la, buat teringt psl buah tuh plk...
ishk..ishkk..ishkkk..puasa2

ni nak bagi tau korng yg pemint tegar one piece ker naruto ker bleach ker
lps nih dah blh balik da meneruskn kerjaya anda balik sbg kaki2 anime slps penutupan portal lama 'onemanga.com'
nak tahu apa websitenya. nah kt bwh nih ak kasi tau

kat ner?
kt sini la: mangastream.com
jom kita layan manga kt sana...jgn sedeyh2 lagi cm kwn ak tuh
frust menonggeng jer dia sejak 2 menjak onemanga tutup business
skang da heppi blk da
dia lah yg perkenlkn ak kt website nih
apa lagi terus ak excited n teruja nk bukk
then terus ak nk share-kan jugak dgn korng semua
episod2 yg ada dekat mangastream bermula dr slps yg cut-off dekat onemanga tempoh hari tuh
kira mcm kesinmbungn talian hayat lah kiranya tuh..huhu

ok lah, dikesempatan ini juga ak nk ucapkan
selamat menyambut hari kemerdekaan negara yg ke-53
merdeka!
merdeka!
merdeka!

p/s: pagi2 td bersemngt tgk streaming tv3 upacara sambutan kemerdekaan kt dewan tertutup
perghh..mmng lain dr yg laen..kagum seyh!

9 comments:

nurain said...

itu la.kawan2 aku yg gile manga sume naik hantu bile onemanga dah tup~hahahaha

xkane said...

pergi kat www.inaruto.net . . . boleh baca mangga..tapi x leh minum mangga :D

~fisha~ said...

saya hantu one piece!!!!!!!!!!!111minat sesangat! best en..

armin yosh said...

@nurain: haha..mmng dah ketagih giler da tu..sama a kt sini pon..

@xkane: nnti, ak terjah...one piece pon ada gk ker..

@fisha: sama lh sy pon, kipas susah mati 1piece nih..tiap2 minggu xsbr nk tunggu hupdate..syok layan~

Cik Akma said...

yg pasti gogoanime tak tutup lg hihihih~

nur_eimi said...

best2..suke one paece..naruto..bleach..

bspotgurl said...

GREATTTTTTT!!!

Cik Bucken said...

onemanga tutup dahh????
duhhhh
try usha mangafox.com
bes gak ^_^

afiqridhuan said...

caya lah
boleh bace lepas niyh

blogwalking~ =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails