Pages

August 14, 2010

Musim baru EPL sudah bermula

Selamat berpuasa untuk hari yg ke-4 buat semua pengunjung2 blog ak
amacm korng! so far ok x
bab kata orng tua-tua
"alah bisa tegal biasa"
kita dah lama idup, xkan lah first time kot berpuasa
ker ada gak yg pertama kali nih!
huhh! insaf lah weii korang

sprt lirik lagi kump wali band nih ada gak benarnya

"Ingat mati ingat sakit
Ingatlah saat kau sulit
Ingat ingat hidup cuma satu kali
Berapa dosa kau buat
Berapa kali maksiat
Ingat ingat sobat ingatlah akhirat
Cepat ucap astaghfirullahaladzim"

dah! insaf dah
hak..hakk..
OK lah ak xnak bagi tazkirah panjng lebar mlm nih

jom berbalik pada topik asal
kalau yg kaki2 bola, peminat bola, atau pon yg ambik tau psl dunia bola nih
mesti tau kan yg mlm dah pon start dah sepak mula utk EPL musim baru nih
skrng ni pon tgh berlangsung game antara ManCity dgn TotenhamH
fuhh..lepas2 nih xcukup tido lah buat kaki2 bola semua
kat office, gerai2 mamak, wall2 FB, blog-blog, lps nih dok sibuk cerita psl bola
tunggu lah!
ak pon dah xsbr nk tgk scenario nih

ak pon apa kurngnya xterkecuali utk memeriahkn musim nih
tgk! ak pon dh jadik manager dah!
huhu dh ada ank2 buat dah pon
hrp2 diorng cemerlnglah utk musim nih
kalau x, ada duit kang, ak tukar jer lah dorng..senang!

pada saper2 yg belum join lg tuh
jom lah weeii
jgn lupa invite ak skali masuk dlm league korng!

Bermulanya musim baru
pastinya byk perubahn yg berlaku pd setiap pasukan yg bertnding
termasuklah jersi2 nya skali

jom da kita ushar2 jersi team EPL utk kali nih

MU- Home
walaupon ramai yg xsukakn outfit MU season nih
namun bg ak, tetap smart! simple and elegance
MU still forever~

Manchester City- Home
Manchester city- Away

Liverpool -Home
Liverpool -Away
Liverpool- Third
hihi..yg ni ak suker, bravo lah~

Chelsea -Home

Arsenal- Home
Arsenal- Away

Aston Villa- Home

Aston Villa- Away

Cuma separuh jerlah yg dpt ak masukkan
nak tengok lagi! korng boleh la google sendiri yer

Then kalau korng ada perasan, dekat sidebar belah kiri blog ak
ada ak letakkan widget2 menarik utk EPL kali nihamacam! teringin tak nk letakkan kt blog korng
ambik jer lah doh, free jer pon..huhu
senang jer, click dekat 'take this'
then copy n paste kan jer code tu

OK lah untuk kali ni

p/s: alamk serilah wei game ManCity lwn Tottenham

3 comments:

hans said...

macam cun dah jer baju liverpool
dah xada logo arak lagi dah kan?
kalau tak ada aku nak beli lah


P/S : Header Baru H.P.B Blog. Thanks Blogger Dark Half!

armin yosh said...

yer tuh..blh la pkai yg versi ori lps nih

Cik Akma said...

hee x minat bola. btw selamat berpuasa :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails