Pages

June 9, 2010

Mcm2 citer sempena World Cup..aku nak sambut World Cup kat umah!



Tinggal 2 hari jer lagi sblm sepak mula worldcup 2010 bermula
semua orng pon dh start brdbr dah skng nih
mengalahkan orng yg nak maen plk
padahl nk tgk jer pon tuh pon dr jark jauh...hak..hakk..

byk lah persiapn skrng nih termasuklah yg terjadi pada ak dn rakan2 housemate ak nih

rumah sewa kami yg dr xder tv
dah ada tv dah..
baru 2 hari lps kwn rumah ak angkut dr umahnya
tenkiu2..bolehlah tv percuma kitorng!
tv dah ada..tunggu nk masuk astro jer lg
barulah meriah susana worldcup nnti

Kawan ak yg sorng lg plk mmng mcm2 hal!
bijak btl dia mmnfaatkan kemudahn free kt office
nk tau apa dia buat
tp awas! jgn gelak dowh
kang dia terajang kan..
hakk..hakkk

psssssssst...nak tau aper,
boleh lak dia print full jadual perlawann worldcup guna printer office
hixx..hixxx...mmng nk tergelak ak!
bknnya black and white
siap bercolour lg
hah! amik ko...hak..hakk
sib baek lah mesin printer tuh cuma makan kertas A4 jer
kalau dibuatnya A3..
mmng heaven lah kwn ak tuh
sbnrnya kitorng pon blh dpt untung aper
boleh lah tau match aper kan tiap2 hari!
mantap ah kwn ak!

ak pon ada jgk peristiwa yg ak akn lakukan
lg gempak seyh
xper aslkan worldcup kali nih lebih meriah..
haha..itu yg penting!

Besok last day ak kerja utk minggu nih
mlm tuh ak nak cabut balik kg..
lusa ak apply utk cuti peristiwa
peristiwa aper?..peristiwa worldcup lah , apa lg....
hak..hakkk
ak nk balik kg sambut worldcup kat umah dgn keluarga dan sanak saudara
huhuh....lawak x

Eh, ingt senng ker nk jumpa world cup nih
kalau raya setahun sekali leh jer jumpa
piala thomas lk 2 thn skali..
ni bapak dia..4 thn skali!
mana nk cari tuh!
huhuu

itulah sebabnya semua orng excited menunggu tibanya piala dunia, WORLDCUP

Nak tau tak, apa pasukan favorite ak untuk edisi kali nih
jeng..jeng..jeng.....
Dah tau dah team mana
hak..hakkk
Spain lah..team mana lagi
mmng komfem lah akan juara punya
tunggulah kalau xcaya!

Ni lah dia pemain2 harapan ak utk kali nih
moga korang semua sukses sepnjang semua perlawanan
jgn malukan ak dowh
hix..hixxx
belasah jer 'the 3 lioness' tuh
huhuh..jgn bagi chance pon!
kasi nangis kaw kaw nyer

~bakal pemain terbaik untuk edisi kali ni

10 comments:

fndrocka said...

aku sokokng liverpool...

zee said...

go Spain!! :) :)

hans said...

ko pun sokong Spain juga ke?
wah,sama dengan aku
tapi asal ramai sangat sokong SPAIN nih
adoiii

aleng said...

aleng pon sokong spain!!!

Zamz said...

rasanya spain cam power je kali ni kan...kira complete team la..ada harapan champ world cup nih

Nazra~ said...

sigh. piala dunia. kt rumah sewa takda TV. tak dpt lah nk tengok..

Anonymous said...

WORLD CUP MINI CARNIVAL.. check it out. u can win chance to get amazing prices sponsord by adidas .. for more info click http://malaysia.youthsays.com/menix/f50adizero

armin yosh said...

EH...liverfool..pg blah la..hahaa...MU forever..huhu~

pergh ramai gk peminat spain nih..GO spain go!

Khairi said...

spen kalah wahahahaha

armin yosh said...

oii..still ada chance lg! tgk lahh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails