Pages

March 25, 2009

The Adventures of MERLIN.....

SAJER jer entry ni just nk kasi tau yg ak minat sgt series ni....pergh...mantap seyh..... ak mmng minat sgt cerita2 yg berunsur cm... MAGIC...ADVENTURE... FANTASY... .. n disamping animation....haha..mengarut jer ni... kartoon blh la... antaranya MERLIN lah kan.. atau nama penuh siri ni..The Adventures of Merlin.. magic in his destiny...

" The myths, monsters and magic of the legends re revitalized and given a modern twist which sees relationships and friendships develop between the characters in preparation for their inevitable destinies" ...source:tv3.com.my...



Korang pon mesti minat gak kan......ngaku jer la....hehe...byk sebenrnya animation 'kartoon' yg dibuat psl siri ni cm .....'CAMELOT......' apa da...lupa nama penuh dia....o.k la...syok...
selain drpd merlin ni...anatara kegemaran ak yg lain gk :

- STARDUST
- THE LORD OF THE RINGS
- THE CAVE OF THE GOLDEN ROSES (yg ni masa knk2 ni..curi2 tengok.. smpai kena mrh2)
- STAR WARS
- THE CHRONICLES OF NARNIA: The Lion, The Witch. and The Wardrobe
- ADA lagi rasanya...lupa...

9 comments:

Uncle said...

haha .. bro .. semua movie tu dah tgk n seriously mmg best .. anways .. post sebelum ni .. at least dikau kene rm80 .. uncle kene rm180 .. huhuhu .. tanyer manufacturer die kate PIC chip rosak .. nak beli boleh rm26 tp kosong xder program ... mana laa aku nak tau program tah hape die masukkan dulu.. last2 kene beli board terus .. bodo nyer servo!!

armin said...

uncle.. sebenrnya harga asl benda alah tu rm 70.. tp sebb kena order dr kilang Cytron kt johor..so kenalah chrge rm 10..so jadiklah rm 80..

yg ni xder lah powerful sgt... tapi sekadar utk upload coding n buat projek blh la cam control robot ker, servo motot ker.. n in my case.. i control inverter..

boleh jer bljr buat coding tu...guna C language jer n upload it guna boatloader plus..

armin said...

>>>> satu lagi lupa nk tmbh... rm 80 tu mmng just trainer board tu jer... xtermasuk chip pic yg nk guna..adalah dlm 30 kebawah..

>>>> then kena ada kabel lah cm rs232 to USB converter sebb nk smbung ke PC utk control nnti..:)

amir luguk said...

wah amin,aku pn minat kat crita merlin tu.stiap ari ahad tv3 kn.crita pasal magic n cover putra raja...

CottonBud said...

salam yosh, tahniah. lepas ni kalau rajin masuk le mesra.

Nazra~ said...

Yes merlin memang best ^_^

Ir. hydir said...

hoho .. akupon minat Merlin nih
mmg sronok .. ada naga ...

huahahaha :)

hydir.com

Armin said...

haha..apa lh ko Ir. hydir..

dlm byk2 watak..watak tu jugak yg ko minat..hehe..

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails